Sportiva orădeană Bianca Benea a devenit vicecampioană a României la spadă feminin seniori

87
Benea Bianca
Bianca Benea

Sportiva orădeană Bianca Benea a devenit vicecampioană a României la spadă feminin seniori. Sportiva de la CSM Oradea a participat la Campionatele Naționale de scrimă pentru seniori, întrecerea de spadă feminin desfășurându-se luni la Bucureşti.

 

În prima fază a competiției, Bianca a obținut cinci victorii din șase asalturi. Astfel, ea a avansat pe tabloul eliminatoriu cu al treilea rezultat din totalul de 37 sportive participante la acest concurs.

Aici sportiva din Oradea a înregistrat următoarele rezultate: 15-2 cu Larisa Oprea (CS Dinamo) pe tabloul de 32, 15-12 cu Adela Danciu (CSU Craiova) pe tabloul de 16, 15-12 cu Raluca Sbîrcia (CS Dinamo) pe tabloul de 8, 15-11 cu Maria Udrea (CSA Steaua) în semifinale şi 12-15 cu Amalia Tătăran (CS Dinamo) în finală.

Așadar, Bianca Benea cucerit medalia de argint la nivel de seniori, după ce, la începutul acestui an, ea a cucerit titlul de campioană a României la juniori, rezultat obținut pentru a treia oară consecutiv.

Florin Mihalca

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.