Sportiva bihoreană Irina Bara se califică în turul II al turneului de la Roland Garros

107
Irina Bara
Irina Bara

Sportiva bihoreană Irina Bara a reuşit marţi o frumoasă performanţă, calificându-se în turul II al turneului de la Roland Garros.

 

Jucătoarea din Ştei, numărul 142 mondial, a avut la prima vedere o misiune dificilă, întrucât a avut a face cu o sportivă situată cu peste o sută de locuri mai sus în clasament, Donna Vekic din Croaţia, numărul 30 WTA.

Bihoreanca a jucat însă excelent şi a câştigat partida la capătul a doar două seturi, pe care şi le-a adjudecat cu 6-3, 6-4.

La scorul de 2-3 în primul set, meciul a fost întrerupt preţ de câteva ore din cauza ploii.

În turul II la Roland Garros, România mai are încă patru sportive, pe Simona Halep, Irina Begu, Patricia Țig şi Ana Bogdan.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.