Sporting Lugas, doua victorii din trei meciuri în 4 zile

254
Sporting Lugaş (AC United Bihor)

Jucătoarele de la Sporting Lugaş (AC United Bihor) au avut un program extrem de intens în perioada 2-5 mai. În acest interval au susţinut trei meciuri, două în Liga 2 şi unul în Liga 3.

 

În eşalonul doi de fotbal, unde sunt pe locul 4, bihorencele au câştigat cu 3-2 (2-2) jocul de la Tileagd cu Venus Maramureş, prin golurile marcate de Georgiana Goga 2, Kósa Szandi 41 şi 82. A urmat deplasarea de la Craiova, unde s-au duelat cu Luceafărul Filiaşi. Oltencele au câştigat cu 5-1 (1-0), golul oaspetelor fiind reuşit de Debora Dărăban în minutul 53 cu un şut spectaculos de la 25 de metri. La acest meci Csaba Ficuţ nu a putut conta pe cel mai bun unsprezece, iar una dintre evidenţiate a fost portăriţa Maria Iviniş (15 ani).

Seria s-a încheiat cu jocul de Liga a III-a, Sporting Lugaş II – Juventus Timişoara, câştigat de bihorence cu 7-1 (5-0), prin golurile înscrise de Jozefinne Schuster 2 şi 85, al doilea din penalty, şi Alexandra Pantea 5, 15, 35, 38 şi 80.

Clubul Sporting Lugas schimba denumirea in competitii din sezonul viitor, in Athletic United Bihor cu sediul in Alesd, conducatorii clubului fiind din Alesd, doresc sa readuca orasul nostru pe harta fotbalistica a FRF ului, pe plan national.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.