SĂRBĂTOARE FOTBALISTICĂ LA ALEȘD

593
CS Crișul Aleșd-800x450
Foto © AlesdOnline

Este pentru prima dată când într-un cadru festiv și împreună cu fanii care i-a urmărit de-a lungul timpului, fotbaliști de valoare ajunși la apusul carierei lor, își pun ghetele în cui. Acest eveniment, care cinstește o carieră dedicată fotbalului, este inițiativa lui Ciprian Fogarași, președintele Asociației sportive Crișul Aleșd, în parteneriat cu AJF Bihor.

Astfel, sâmbătă 23 iunie începând cu ora 18, pe stadionul din localitate vor avea loc două evenimente sportive. În acest cadru oficial, jucătorul Sergiu Pop primește din partea AJF Bihor, trofeul care se acordă la sfârșitul unei ediții de campionat, golgheterului. Cu 32 de goluri marcate Sergiu Pop a devenit cel mai prolific fotbalist din campionat, contribuind la victorii prețioase ale echipei sale. Reușita sa este rodul unui joc colectiv, care l-au pus în valoare pe atacant.

Cu același prilej, doi fotbaliști, a căror activitate sportivă a fost legată de echipa Crișul Aleșd, Florin Iaz și Sârcă Gheorghe (Ghiocel) și-au anunțat retragerea în acest cadrul sărbătoresc. Pentru a marca cele două evenimente, va fi organizat un mini turneu de fotbal cu participarea echipelor Inter Aștileu, Locadin Țețchea și Crișul Aleșd, formații în care au jucat cei doi fotbaliști.

Pentru ca cele două evenimente să se ridice la nivelul unei adevărate sărbători sportive, invităm pe toți iubitorii sportului să fie alături de sărbătoriți, pentru a le acorda stima și aprecierea lor, sărbătoriților.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.