Sâmbătă, Stadionul Iuliu Bodola din Oradea va găzdui evenimentul fotbalistic caritabil „Uniți pentru Mihai”

243

După cum anunță organizatorii, publicul este așteptat la sesiunea de autografe care va fi susținută în parcarea din strada Cantacuzino, de reprezentanți ai celor trei echipe: „UEFAntasticii”, „Naționala României ” și „Prietenii Mihai Neșu”, ce va începe în jurul orelor 14.15 și se va încheia exact la 15.30.

Apoi, meciul va începe la ora 16.00, cu prezentarea echipelor și două momente surpriză, „dedicate atât lui Mihai Neșu, câșidumneavoastră, spectatorilor!”, după cum transmit organizatorii, care recomanfiecarui suporter în parte să aibă accesul rapid în stadion, după obținerea autografelor și materialelor promoționale dorite, pentru a evita supra-aglomerarea în zonă.

În ceea ce privește categoriile de bilete rămase, mai sunt cele cu valoarea de 25 de lei (pentru peluze), de 30 de lei (la colțurile din zona aflată în imediata vecinătate a tribunei I), de 45 de lei (pentru tribuna I), dar și cele gratuite (bilete pentru persoane cu dizabilități locomotori).

Atenție! Pentru cei care au achiziționat deja bilete „familiy ticket” la 30 de lei, valabile pentru trei persoane, respectiv doi adulți și un copil sau doi copii și un adult (fiind vorba despre copii sub 14 ani), aceștia au nevoie de un act care să arate data nașterii copilului atunci când se face accesul în stadion”, mai transmit organizatori evenimentului.

De asemenea, important de știut este faptul că persoanele cu dizabilități neuromotorii au acces gratuit, împreună cu un însoțitor, pe baza unui bilet care se ridică de la aceleași puncte de vânzare, în limita locurilor disponibile. Este vorba despre: CRISUL SHOPPING CENTER – punct GSM, începand cu orele 13.00, Era Shopping Park – punct GSM, începand cu orele 13.00, Piața Unirii, CetateaOradea și de la stadion, între orele 16.00-18.00

Începand de miercuri, pot fi găsite bilete, dar și tricouri și insigne cu logoul evenimentului la noile puncte din Piata Unirii și la Cetate.

În dimineața zilei de sâmbătă, casa de bilete de la stadion se va deschide începand cu orele 9.00 si va fi singurul punct din care se vor mai putea achiziționa, în limita stocului disponibil.

De asemenea, în ziua meciului vor putea ficumpărate, de la stadion, calendarele UEFAntasticii România 100, împreună cu tricourile și insignele evenimentului, dar și produse ale Fundației Mihai Neșu.

La stadion vor exista însă și urne pentru donații!

Accesul în stadion se va face prin cinci puncte de intrare, trei prin strada Cantacuzino șidouă prin strada Lalescu. Accesul persoanelor cu dizabilități se face pe la poarta 4.

La stadion vor fi aproximativ 40 de voluntari, îmbrăcați în tricourile evenimentul inscriptionate: „VOLUNTAR” sau „VOLUNTAR SEF” pe spate.

Vă rugăm să vă adresați acestora pentru orice întrebare sau situație în care aveți nevoie de ajutor!”, mai spun organizatorii, într-un comunicat. Aceștia mai susțin că ediția a doua a evenimentului “Uniți pentru Mihai Neșu” este din nou un sprijin pentru fostul fotbalist, care a ales să se stabilească în România și „să se bucure de tot ce are aceasta țară mai bun”. Mihai Neșu va continua drumurile în strainătate necesare, în mod constant, pentru urmarea tratamentului său deosebit de complex.

Evenimentul va fi transmis în direct de Digi Sport 1, cu începere de la ora 16.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.