Sâmbătă, întrecerile Campionatului Național de Judo pe echipe – Divizia A. la Oradea

146

​Arena Antonio Alexe din Oradea va găzdui în acest sfârșit de săptămână, sâmbătă, întrecerile Campionatului Național de Judo pe echipe – Divizia A. Competiția, care este organizată de CSM JC Liberty Oradea, este rezervată atât băieților cât și fetelor, la seniori.

 

Evenimentul va reuni la start cele mai bune echipe din țară, respectiv 6 la masculin și 6 la feminin.

La masculin, favorite sunt CS Politehnica Iași (campioana en-titre), CS Dinamo Brașov și CSM Liberty Oradea, iar la feminin, CSM Cluj Napoca (campioana en-titre), CSM Ploiești și CSM Liberty Oradea. Astfel, atât în întrecerile băieților, cât și în cele a fetelor, formațiile orădene au șanse la medalii.

După cântarul oficial, programat cu o seară mai devreme, competiția se va desfășura sâmbătă cu începere de la ora 10:00.

Intrarea este liberă, iar pe lângă CSM JC Liberty Oradea, în organizare mai sunt implicate și Federația Română de Judo și LPS-CSS Bihorul Oradea.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.