13.1 C
Aleşd
vineri, 12 aprilie 2024

Sâmbătă întâlnim, acasă, Progresul Pecica, în ultimul joc din sezonul regular!

În acest sfârşit de săptămână se vor desfăşura jocurile ultimei etape din sezonul regular al Ligii a III-a la fotbal. 

- Publicitate -

Calificată deja de mai mult timp în play-off, formaţia FC Bihor va evolua sâmbătă de la ora 15, pe teren propriu, în compania echipei Progresul Pecica, o formaţia care speră şi ea să intre în play-off şi care deocamdată este pe locul 4, dar în funcţie de rezultatele din ultima etapă poate pierde această poziţie. Tocmai de aceea, partida de sâmbătă de la Stadionul Iuliu Bodola se anunţă foarte interesantă, cu FC Bihor luptând pentru a-şi păstra o diferenţă confortabilă în fruntea clasamentului la intrarea în play-off, respectiv cu echipa din Pecica, formaţie care se va bate pentru şansa ei de a prinde locul 4, ultimul care asigură prezenţa în play-off.

În prezent, FC Bihor este liderul incontestabil al Seriei a 8-a, cu 43 de puncte, fiind singura echipă neînvinsă în eşalonul III şi având şi şapte puncte mai mult decât echipa de pe locul 2. 

La rândul său, Progresul Pecica ocupă locul 4, cu 31 de puncte.

În etapa anterioară, FC Bihor a câştigat meciul de la Cermei, cu echipa locală Gloria Lunca-Teuz, cu scorul de 2-0, în timp ce Progresul a cedat acasă disputa cu Poli Timişoara, cu scorul de 0-1.

„Avem patru jucători care ne sunt indisponibli, la care se adaugă încă doi care s-au accidentat la meciul de la Cermei. Asta este, ne paşte parcă un ghinion la începutul de sezon, pentru că în toată cariera mea de antrenor nu am avut atâtea accidentări, dar încercăm să o scoatem la capăt, încercăm să refacem jucătorii accidentaţi, încercăm ca cei care sunt sănătoşi să poată fi cât mai pregătiţi la ora jocului. Ne va aştepta un joc destul de greu, sâmbătă, pentru că întâlnim o formaţie, Pecica, care are nevoie neapărat de toate cele trei puncte pentru a se califica în play-off. Noi, la rândul nostru, avem obligaţia clară de a câştiga, pentru că suntem echipa neînvinsă în acest campionat şi trebuie să demonstrăm acest lucru. Vom încerca să găsim soluţiile cele mai bune ca la ora jocului, jucătorul care intră în teren să aducă un aport sută la sută pentru victorie”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş.

Vă reamintim că jucătorii mai vechi indisponibili sunt: Alexandru Stoian, Tamas Paublusztig, Sergiu Ciocan şi Luca Tincău. La aceştia s-au adăugat acum Andrei Vînău şi Florin Chitaş, după jocul de la Cermei. Dintre ei, şanse de recupere pentru a fi în lotul pentru jocul de sâmbătă le are doar Andrei Vînău.

În partida din tur, desfăşurată la Pecica, pe data de 21 octombrie, scorul a fost egal, 2-2.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,205FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
787CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI