18.1 C
Aleşd
vineri, 29 martie 2024

Sâmbătă debutează o nouă ediție a Trofeului Benvenuti la tenis

Baza Sportivă Sănătatea va găzduiește începând de sâmbătă și până luni întrecerile ediției cu numărul 19 a turneului național de tenis dotat cu Cupa Benvenuti.

- Publicitate -

Cel mai vechi concurs de tenis din județul Bihor este organizat de Clubul Sportiv Sănătatea, iar la ediția din acest an se vor desfășura întreceri la categoriile de vârstă de 10, 12 și 16 ani, atât la feminin cât și la masculin.

Întrecerile au loc la proba de simplu, dar organizatorii intenționează să programeze și o probă de dublu, la categoria 12 ani, în funcție de numărul de concurenți înscriși în competiție.

De notat că turneul este cotat cu categoria I, la probele de 10 și 16 ani, respectiv u categoria a II-a, la 12 ani.

Din păcate, ne lovim de aceeași problemă, numărul relativ redus de participanți. Chiar în această perioadă, tot la Oradea are loc un turneu internațional la 14 ani, iar la Zalău se desfășoară un alt turneu, exact la categoriile noastre de vârstă”, a declarat Iosif Kovacs, administratorul CS Sănătatea, la conferința de presă ce a precedat turneul.

Cât privește fondul de premiere al ediției din acest an a Turneului Benvenuti, acesta este de 9.000 lei. Astfel, la final, sportivii clasați pe podium vor fi recompensați cu cupe, medalii, diplome, produse și vouchere Benvenuti. Până în prezent s-au înscris concurenți din județele Bihor, Timiș, Arad, Satu Mare, Maramureș și Brașov.

Întrecerile vor debuta sâmbătă, iar finalele vor avea loc pentru duminică și luni.

Florin Mihalca

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,167FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
602CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI