Sâmbătă au demarat Campionatele Naționale Individuale de vară U16 la tenis – ediția 2020

99

Sâmbătă au demarat Campionatele Naționale Individuale de vară U16 la tenis – ediția 2020. Evenimentul este organizat de CSM Oradea, sub egida Federației Române de Tenis, în incinta bazei sportive Arena Antonio Alexe.

Evenimentul se bucură de participarea unui număr impresionant de practicanți ai tenisului din toată țara. În primele zile ale competiției se desfășoară calificările. Astfel, în competiția feminină, în calificări, au luat parte 42 de jucători la feminin și 35 la masculin.

Sâmbătă s-a desfășurat turul inaugural al calificărilor, iar duminică s-a disputat meciurile turului al 2-lea, urmate de meciurile decisive de calificare pe tabloul principal. Câte opt locuri sunt disponibile pe tabloul principal, atât la feminin, cât și la masculin. Aceștia se vor alătura celor câte 24 de sportivi înscriși pe tabloul principal la ambele probe.

Reamintim că evenimentul se desfășoară numai în probele de simplu. Nu se organizează competiții de dublu. Toți participanții la eveniment trebuie să respecte un anumit protocol și să respecte anumite reguli pe toată perioada în care se află în incinta bazei sportive pentru a fi în conformitate cu normele în vigoare de prevenție în plină pandemie COVID-19.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.