9.2 C
Aleşd
vineri, 29 martie 2024

Saldecor Salonta, prima câștigătoare a Cupei Corporațiilor la tenis cu piciorul

Clubul Sportiv Tengo Salonta a organizat un turneu inedit, menit să dezvolte tenisul cu piciorul. Opt echipe, împărțite în două grupe,s-au duelat în sala de sport Sándor Péter pentru a stabili câștigătoarea primei ediții a Cupei Corporațiilor.

- Publicitate -

Regula era simplă, echipele fiind alcătuite din patroni și angajați ai unor firme locale, iar regulamentul a fost cel de ștrand (pentru amatori). Pe lista participanților s-au regăsit foști jucători de fotbal-tenis ori de fotbal, dar și simpli pasionați ai tenisului cu piciorul. A rezultat un mix antrenant, cu schimburi lungi de mingi, dar și execuții spectaculoase, răsplătite cu aplauze de public.

Grupa A a debutat cu un joc maraton între ADA și Discont, dar nici echipele din grupa B nu s-au lăsat mai prejos oferind dispute antrenante, duelul Inteva-Plastec având nevoie de set decisiv pentru a stabiili câștigătorul. Ada și Saltrans au ajuns și ele in prelungiri, primii având câștig de cauză în setul decisiv.

Prima semifinală a opus câștigătoarea grupei A, ADA și ocupanta locului secund din grupa B, Inteva, încheiată cu victoria primei echipe. În cea de-a doua semifinală s-au duelat merituoasa câștigătoare a grupei B, Saldecor și ocupanta locului secund din cvartetul A, Discont. În urma victoriei obținute, Saldecor a ajuns în ultimul act al competiției, acolo unde a oferit un spectacol agreabil în compania celor de la ADA, câștigând în două seturi deosebit de echilibrate. Pe ultima treaptă a podiumului a încheiat echipa Inteva Products SRL (ultima înscrisă în cadrul competiției) care a devansat Discont Center.

Înscrise, dar fără a fi prezente la întrecerea propriu zisă, firmele Vespan SRL și Restaurant Ancora și-au trimis reprezentanți la analiza de după turneu, o masa rotunda și îmbelșugată ce a urmat finalei. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către Vasile Sorean, președintele CS Tengo Salonta și al AJFT Bihor. Toți participanții au fost răsplătiți cu plachete și diplome, iar primele trei clasate s-au ales și cu câte o cupă. Campionul mondial și european, Georgel Bobiș, a oferit un premiu special, constând într-un pui de labrador, care a ajuns în curtea unui component al echipei învingătoare.

Am lansat o provocare pentru firmele locale cu scopul de a petrece timp împreună printr-o mișcare și socializare. Le mulțumesc pentru interesul manifestat și pentru efortul depus în cadrul turneului. Cu toții au fost câștigători, indiferent de locul ocupat” – a concluzionat Vasile Sorean, care este și președintele CS Tengo Salonta și al Asociației Județene Fotbal-Tenis Bihor.

A fost zi lungă și intensă, o reclamă bună pentru tenisul cu piciorul. A fost o bucurie să văd pasiunea și determinarea participanților. Persoane diferite, dar unite de pasiunea comună: tenisul cu piciorul. Felicitări organizatorilor pentru inițiativă. Mă bucur că am putut și eu contribui la reușita evenimentului” – a precizat Georgel Bobiș, fost campion național, mondial și european al acestui sport, care în 2017, alături de componenții CS Tengo Salonta a cucerit și Cupa Mondială a Cluburilor.

Pe 2 noiembrie municipiul Salonta va găzdui ultima etapă a Campionatului României la tenis cu piciorul organizat de Asociația Județeană de Fotbal-Tenis Bihor.

Rezultate consemnate la prima ediție a Cupei Corporațiilor la tenis cu piciorul desfășurată la Salonta pe data de 20.10.2019.

Grupa A: Saltrans – Gravo Stye 0-2, Discont – ADA 0-2, Saltrans – Discont 0-2, ADA – Saltrans 2-1, Discont – Gravo Style 2-0, Gravo Style – ADA 0-2.

Grupa B: Plastec – Instalplus 2-0, Inteva – Saldecor 0-2, Plastec – Inteva 1-2, Saldecor – Plastec 2-0, Inteva – Instalplus 2-0, Instalplus – Saldecor 0-2.

Clasament Grupa A: 1. ADA – 6 puncte, 2. Discont – 4 p., 3. Gravo Style – 2 p., 4. Saltrans – 0 p.
Clasament Grupa B: 1. Saldecor – 6 puncte, 2. Inteva – 4 p., 3. Plastec – 2 p., 4. Instalplus – 0 p.
Semifinale: ADA – Inteva 2-0, Saldecor – Discont 2-0.
Finala mica: Inteva-Discont 2-0
Finala mare: ADA – Saldecor 0-2

Loturi echipe participante:
ADA Fabrica de Mobilă: Andrási Attila, Tamás-Arany Csaba, Kiss Róbert, Farkas Szilárd.
Discont Center: Hegedüs Antal, Kelemen Ádám, Sinka Zoltán, Páljános Zoltán.
Gravo Style Industry: Szabó Csaba, Oláh Kirsztián, Fábián Csaba, Kozma Zoltán, Vitális László, Tóth Árpád, Szabó Ákos.
InstalPlus: Nagy Zoltán Tamás, Darabont Ștefan, Dobroșel Alexandru.
Inteva Products: Szabó Attila, Konevalik Adelin, George Buz, Molnár Gyula.
MRS SalTrans: Marius Pantea, Marian Cloboc, Daniel Oprean, Dorian Olteanu, Cristian Ile.
Plastec: Petrișor Petrescu, Dorin Moșinkat, Doru Goina, Flavius Crăciun, Codruța Marti, Bogdan Constantin.
Saldecor: Karancsi Tibor, Karancsi Sándor, Gál Szabolcs.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,169FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
597CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI