S-au stabilit semifinalele Cupei Tengo

70
 

După un maraton de 12 ore în care s-au disputat nu mai puțin de 60 de jocuri, Cupa Tengo la futnet (tenis cu piciorul), găzduită de municipiul Salonta, și-a stabilit semifinalistele.

Competiția internațională organizată de CS Tengo Salonta a reunit la start echipe din țară, dar și din Ungaria, Slovacia și Cehia, țări din elita mondială al acestui sport.

Jocurile din faza grupelor s-au desfășurat în cele două săli de sport din municipiul bihorean, oferind dispute spectaculoase în care au fost angrenate atât echipe reprezentând UNIF (Uniunea Internațională de Futnet), cât și FIFTA (Federația Internațională de Fotbal-tenis), o premieră pentru istoria recentă a acest sport. Spiritul competitional si entuziasmul jucatorilor, manifestat in cadrul acestui turneu amical, poate duce la o dezvoltare mai accentuata a acestui sport de masa.

Programul semifinalelor:

Simplu: Alex Sorean (Tengo) – Ladislav Stupak (Slovacia), Nagy Darius (Tengo) – Florin Purice (Târgoviște)

Dublu: Tengo Salonta – Vsetin (Cehia), Târgoviște – Slovacia

Triplu: Vsetin (Cehia) – Târgoviște, JSF Cluj-Napoca – Slovacia.

Organizatorii au decis ca toate partidele din faza eliminatorie să se desfășoare la sala Sándor Péter, duminică, 17 martie, începând cu orele 9.00. Intrarea este liberă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.