Reprezentanții AS Geto Dacii Liberi din Aleșd au prins trei locuri pe podium la prima etapa din Campionatul National de Endurocross

470
AS Geto Dacii Liberi din Aleșd

Clubul Lion Racing Team a organizat sambata prima etapa din Campionatul National de Endurocross. Etapa a avut loc la Sebis, în judetul Arad, pe 11 mai 2019.

Au concurat clasele: A, VET, B, C si FETE; QUAD-A și C; ATV-A și C. A fost un început cu dreptul pentru reprezentanții AS Geto Dacii Liberi din Aleșd care au prins trei locuri pe podium la categori diferite și anume:

Locul 2 moto A -Avram Florin
Locul 3 moto C -Seica Flaviu
Locul 1 ATV C- Dan Condrea

In acest weekend reprezentanții AS Geto Dacii Liberi vor participa la primul concurs din campionatul regional de Hard Enduro și anume “Enduro Heniu” unul dintre cele mai faimoase concursuri de acest gen din țară datorită traseului complex și solicitant!

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.