Prima victorie pentru echipa de fotbal feminin Sporting Lugaș

932
Prima victorie pentru echipa de fotbal feminin Sporting Lugaș
Foto © bihorpenet.ro

Meciul s-a disputat duminică (12 noiembrie) la Paleu, în Liga II de fotbal feminin, Sporting Lugaș a dispus cu 2-1 (0-1) de Ladies Tg. Mureș.

Oaspetele au condus la pauză dar bihorencele au întors rezultatul în partea secundă grație reușitelor semnate de două jucătoare de picior stâng. Ana Cozac a șutat, sub bară, de la 25 de metri, restabilind egalitatea iar în minutul 90 a venit și golul victoriei după ce Deborah Dărăban a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma unui henț.

În urma acestui rezultat Sporting Lugaș acumulează 5 puncte și urcă pe locul 5 (provizoriu) în clasament.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.