6.5 C
Aleşd
vineri, 29 martie 2024

Prima ediție a Fan Day-ului, o zi dedicată suporterilor la Arena Antonio Alexe!

Profitând de faptul că în acest week-end au liber în campionat, conducătorii echipei de baschet CSM CSU Oradea au programat pentru sâmbătă o acțiune prin care baschetbaliștii echipei campioane să fie mai aproape de suporteri și chiar să interacționeze cu aceștia. Astfel, cu începere de la ora 16:00, la Arena Antonio Alexe, va avea loc „un eveniment destinat tuturor celor care susțin și sprijină activitatea echipei de baschet masculin seniori a municipiului Oradea. Este prima ediție a Fan Day-ului, o zi dedicată suporterilor!”, după cum precizează conducerea echipei orădene, într-un comunicat.

- Publicitate -

Evenimentul va debuta cu o conferință de presă, una în fața suporterilor de această dată! Prima conferință de la întoarcerea căpitanului Will Franklin, care se va adresa presei și suporterilor în același timp.

Următorul eveniment major al zilei va fi lansarea cărții „Campionii României”, carte scrisă de către Adrian Micinic și Alexandru Rad. „O carte care are rolul de a menține vie amintirea primului titlu din istoria baschetului masculin orădean”, după cum se mai arată în sursa citată.

După cum anunță organizatorii, acțiunea va continua, apoi, cu o nouă conferință de presă, una în care se va anunța lansarea mult așteptatului Fan-Shop. La această conferință vor participa președintele CSM Oradea, Șerban Sere, alături de reprezentanți ai principalilor colaboratori în ceea ce privește merchandising-ul – VIP Pictures și Bellotto.

În fine, ultimul eveniment major al zilei de sâmbătă va consta într-un meci între suporteri și jucători. „Un meci în care fanii își vor întâlni favoriții, având posibilitatea de a juca cot la cot cu aceștia!”, după cum anunță site-ul clubului orădean.

Tot acest eveniment de sâmbătă, de la Arena Antonio Alexe, va avea loc pe durata aproximativă de 2 ore și 30 minute.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,171FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
594CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI