Poloiştii de la CSM Oradea joacă azi la Bucureşti

37

Semifinalele Superligii Naționale de polo pe apă  continuă în cursul acestei săptămâni. CSM Oradea se deplasează la București pentru continuarea seriei cu Dinamo. Scorul general este de 2-0 după meciurile disputate săptămâna trecută la bazinul Crișul din Oradea.

Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a învins în prima partidă cu 10-7, pentru ca apoi să se impună cu 10-3. Astfel, CSM Oradea mai are nevoie de o victorie pentru a avansa din nou în finala Superligii Naționale de polo pe apă. De altfel, orădenii au învins de trei ori pe Dinamo și în sezonul regulat al actualei ediții de campionat.

Iată programul Meciurilor 3 și 4 din această serie:

  • Meciul 3 – Joi (13.05), ora 12:00
  • Meciul 4 – Vineri (14.05), ora 12:00, dacă va fi necesar

Ambele partide se vor disputa la bazinul Dinamo din București.

În cealaltă semifinală, Steaua București conduce pe Rapid cu scorul general de 2-0. Meciul 3 se dispută vineri, ora 13:00, în bazinul Giulești.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.