Poloiștii de la CSM Digi Oradea dispută, prima manșă a sferturilor de finală din LEN Euro Cup

93

Poloiștii de la CSM Digi Oradea dispută, miercuri, de la ora 17:30, jocul din prima manșă a sferturilor de finală din LEN Euro Cup.

 

Astfel, jucătorii vicecampioanei României vor primi vizita italienilor de la Canottieri Napoli Echipa din Napoli a ocupat locul al IV-lea în precedenta ediție din campionatul Italiei, iar după cum notează site-ul clubului CSM Oradea, echipa Canottieri Napoli este pregătită de antrenorul Paolo Zizza şi are în lot patru actuali sau foşti internaţionali italieni: Fabrizio Buonocore (căpitanul echipei), Alex Giorgetti, Matteo Gitto şi Fabio Baraldi.De partea cealaltă, formația orădeană a ajuns în sferturile de finală ale LEN Euro Cup, după ce a fost învinsă, în dublă manșă, de Waspo Hannover din Germania, în play-off-ul Ligii Campionilor.

Meciul dintre CSM Digi și formația italiană Canottieri Napoli se va desfășura la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, intrarea spectatorilor fiind lăstă liberă.

Florin Mihalca

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.