Poloiștii de la CSM Digi Oradea au pierdut, sâmbătă seara, și cel de-al doilea meci al finalei Superligii Naționale – ediția 2017-2018

97
Poloiștii de la CSM Digi Oradea-800x444

Poloiștii de la CSM Digi Oradea au pierdut, sâmbătă seara, și cel de-al doilea meci al finalei Superligii Naționale – ediția 2017-2018. Echipa bihoreană a cedat de această dată mai clar, cu scorul de 3-10, în duelul de la București, cu Steaua Stirom București.

 

Totuși, partida a avut un echilibru în primele opt minute, atunci când Steaua Stirom a marcat de două ori, iar CSM Digi o singură dată. Următoarele două sferturi însă au consemnat un parțial de 7-1 în favoarea gazdelor, steliștii conducând deja în ultima pauză cu 9-2. Cum în ultimele opt minute de joc, ambele echipe și-au trecut în cont câte un gol, scorul final a fost 10-3 pentru bucureșteni.

Cele trei goluri ale orădenilor în confruntarea de sâmbătă seara au fost reușite de Max Costa, Istvan Szabo și Levente Vancsik.

Cum în primul joc, cel de vineri seara, steliștii s-au impus cu 10-7, ei conduc acum la general în finala cu CSM Digi cu 2-0 și au prima șansă la câștigarea campionatului.

Seria jocurilor se va muta acum la Oradea, aici unde va avea loc jocul cu numărul 3, vineri, 25 mai. Dacă va mai fi necesar, și meciul al patrulea tot la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea va avea loc, o zi mai târziu.

Organizatorii anunță încă de pe acum intrarea liberă pentru spectatori.

Florin Mihalca

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.