Pilotul Antonio Cohuț campion internațional

143
Antonio Cohuț -800x561
Antonio Cohuț

Tânărul pilot bihorean Antonio Cohuț, de la Palatul Copiilor Oradea, a debutat cu brio la clasa KFJ 125 cm, impresionând la întrecerile concursului internațional de karting Cupa CRISIUS, care s-a desfășurat în perioada 4-6 mai la Chișinău Criș.

 

La ediția a XXXIX-a a concursului internațional de karturi, pilotul orădean, deși debutant, așadar, la clasa KFJ 125 cm,  la 13 ani a luptat  cu piloți care aveau experiență de 2 sau chiar 3 ani la această grupă.

După calificări, unde a terminat pe locul al III-lea, în final, Antonio Cohuț a făcut o surpriză mare, lăsând pe toată  lumea fără replică și a câștigat detașat. Astfel, pentru al VI-lea an la rând, el a luat locul I la această competiție care s-a desfășurat la Chișinău de Criș.

Antonio Cohuț este pregătit de profesorul Dănuț Ciuhandu, de la Palatul Copiilor Oradea.

Florin Mihalca

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.