O nouă victorie pentru baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea

98

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au obținut miercuri seara cea de-a doua victorie din Grupa B a Ligii Campionilor Europeni. Elevii antrenorului Cristian Achim au primit, la Arena Antonio Alexe, replica formației BC Khimik Yuzhny, campioana Ucrainei.

 
Meciul, care a umuplut din nou până la refuz tribunele Sălii Sporturilor, s-a încheiat cu victoria la trei puncte a orădenilor, care s-au impus cu 69-66, după un joc care a ținut cu sufletul la gură publicul spectator până la final.
De menționt faptul că ultimele zece minute au devenit dramatice, după ce oaspeții s-au apropiat sistematic pe tabelă față de adversar. În ultimul minut, echipa ucraineană s-a apropiat la un singur punct, scor 67-66 pentru gazde, doar că atunci când au mai fost 11 secunde de joc, Pasalic a transformat două aruncări libere și a stabilit scorul final, 69-66.
Pentru CSM CSU principalii marcatori în acest joc au fost: Muhamed Pasalic, cu 13 puncte, Sean Denison, cu 12 și Branko Mirkovic, autor a 11 puncte.
De la campiona Ucrainei, de departe, principalul marcator a fost Jaime Smith, autor a 23 de puncte.
Ca urmare a acestei victorii, CSM CSU Oradea a acumulat 7 puncte în Grupa B din Liga Campionilor Europeni la baschet masculin, după 2 victorii și 3 înfrângeri înregistrate.
În etapa viitoare a grupei, campioana României va evolua marți, 22 noiembrie, în Finlanda, cu echipa Kataja Basket. Până atunci însă, sâmbătă, 19 noiembrie, orădenii vor juca în Liga Națională, pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe, cu Dinamo.
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.