Nouă medalii pentru tinerii judoka orădeni

149
Tinerii judoka orădeni au reușit să-și adjudece nouă medalii la întrecerile etapei a IV-a a ediției din acest an a Euroligii Regionale pentru juniori III (U16).
Întrecerile acestei etape, care a fost și ultima, au avut loc în Croația, la Osijek, în perioada.
Principalul remarcat dintre sportivii de la Liberty LPS Bihorul Oradea a fost Alexandru Popa, în limitele categoriei 60 kg, care s-a clasat pe primul loc, cucerind medalia de aur.
Pe locul al doilea și implicit medalii de argint au cucerit: Norbert Domuța, la 55 kg, Cristian Popa, la 60 kg și Dominik Ludescher, în cadrul categoriei 66 kg.
În fine, pe poziția a III-a și au reușit să-și adjudece medaliile de bronz au fost: Patrick Fazekas, la 50 kg, Bianca Suciu. la + 63 kg, Robert Boldiș, la 55 kg, Alex Creț, în limitele categoriei 73 kg și Tudor Blahuța, la +81 kg.

Florin Mihalca

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.