„Nivelul jocului a fost foarte slab. Jocul nu a avut calitatea pe care ar fi trebui să o aibă”. Minerul Suncuius – AS Vadu Crisului, scor 1-1

465
Minerul Suncuius – AS Vadu Crisului
Minerul Suncuius – AS Vadu Crisului

Orgoliul se afla in noi ca o forta a raului! Meciul marilor orgolii pe teren și în tribune s-a terminat duminica nedecis la Suncuius.

Încă un weekend frumos pentru microbiştii din zona defileului Crisului Repede! La o săptămână după jocul dintre AS Vadu Crisului şi Cheresig, pe o vreme superba de toamna un al doilea derby judeţean a trezit pasiuni şi orgolii printre suporteri. Echipa gazda din Suncuius, locul III. a seriei Nord din liga a V-a a primit vizita celor din Vadu Crisului, liderul campionatului. Cum era de asteptat duelul s-a desfasurat atat pe teren intre cele doua echipe din comunele invecinate cat si in tribune si a fost una interesanta… poate mai mult intre galerii. Multi au afirmat ca atatia spectatori din Suncuius si din Vadu Crisului – circa 300 – 400- nu au fost la un meci, decat pe vremea cand functiona inca mina din localitate.

Din pacate, cele spuse de Luis Landero potrivit careia “Nimeni nu e scutit de a fi orgolios. Orgoliul este marele rău împotriva căruia trebuie să luptăm, fie că suntem scriitori sau orice altceva” s-a adeverit duminica pe terenul de joc din Suncuius. Orgoliile mari au stricat spectacolul si a iesit un mecide fotbal slab din toate punctele de vedere. Nivelul jocului a fost foarte slab, meciul nu a avut calitatea pe care ar fi trebuit ca sa aiba, tehnica si tactica a lipsit, meciul fiind dominat de forta.

Jocul a inceput cu dominarea oaspetilor, insa in minutul 7 la uncontra atac pe partea dreapta gazdele au marcat prin Daneil Postolachi. Liderul a iesit la atac reusind sa egaleze repede prin Alexandru Munteanu in minutul 17. In repriza a doua, dupa eliminarea unui jucator de la gazde, oaspetii au iesit la joc, fortand victoria. Fara claritate si creativitate in joc nu au avut insa sansa de a mai marca!

Cu acest rezultat echipa din Vadu Crisului a pierdut pozitia de lider al seriei, fiind pe locul II. la un punct de noul lider, echipa din Tarian. Campionatul se va relua in luna martie anul viitor.

Minerul Șuncuiuș – AS Vadu Crișului 1-1

Marcatori: Daniel Postolachi 7 / Alexandru Munteanu 17

CLASAMENT

1. Tărian            7       6       0       1       23-11         18

————————————————————————

2. Vadu Crișului  7       5       2       0     20-8          17

———————————————————————–

3. Șuncuiuș         7       4       2       1       14-6        14

4. Aștileu            7       3       1       3       15-18       10

5. Cheresig         7       3       0       4       7-12         9

6. Țețchea           7       2       0       5       15-19        6

7. Bratca             7       1       1       5       11-22         4

8. CS Diosig 2    7       1       0       6       12-22         3

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.