Nichita Ilisie a semnat un nou angajament cu CSM Oradea

25
Nichita Ilisie

Produs al poloului orădean, Niki și-a dat acordul pentru un angajament pe termen lung.

Înalt de 1.89 metri, Ilisie evoluează pe post de inter dreapta. El a mai jucat anterior pentru CS Crișul Oradea, atât în competițiile de juniori, cât și la nivel de seniori.

Născut pe 25 iulie 2001, Ilisie este unul dintre cei mai importanți tineri jucători de polo pe apă atât pentru Oradea, cât și pentru România. Așadar, el aniversează împlinirea a 19 ani de viață prin semnarea unui nou angajament cu Clubul Sportiv Municipal Oradea.

De altfel, el joacă pentru CSM Oradea de mai bine de trei ani și a bifat numeroase participări sub tricolor, incluzând locul 9 la Campionatul Mondial U19 desfășurat în urmă cu doi ani, desfășurat la Minsk, Belarus.

În sezonul competițional 2019/20, sub comanda lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu, Nichita Ilisie a fost unul dintre tinerii orădeni care au avut oportunitatea să câștige experiență pe plan internațional. El a bifat mai multe minute de joc în LEN Champions League și LEN EuroCup. De asemenea, a cucerit Cupa României – ediția 2020 și a fost component al echipei care se situa pe locul al 2-lea în Superliga Națională la momentul suspendării competiției.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.