Municipiul Oradea va găzdui trei turnee internaționale de tenis juvenil în următoarea lună

88
 

Municipiul Oradea va găzdui trei turnee internaționale de tenis juvenil în următoarea lună. Evenimentele se desfășoară sub egida ITF Tennis Juniors, toate fiind destinate categoriei 18 ani.

 

Se vor desfășura întreceri la masculin și feminin, pentru sportivii născuți după 1 ianuarie 2002. Se vor disputa numai meciuri de simplu. Competițiile se vor disputa în organizarea CSM Oradea și vor avea loc în incinta CSM Oradea Tenis Club (baza sportivă de tenis de lângă Arena Antonio Alexe).

Primul turneu din seria de trei demarează pe data de 5 septembrie, cu meciurile din calificări. Jocurile de pe tabloul principal încep la 7 septembrie. Tabloul principal cuprinde 32 poziții și se joacă pe zgură, în aer liber.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.