27 C
Aleşd
miercuri, 24 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Medalii de argint și bronz la Cupa României de Fotbal-Tenis din Constanța

În perioada 28-30 iunie 2024, Sala Sporturilor din Constanța a găzduit competiția intensă a Cupei României la fotbal-tenis, unde echipele din Salonta au strălucit prin performanțe remarcabile. Deși au fost afectați de absența juniorilor din cauza examenelor naționale, reprezentanții clubului au adus acasă medalii valoroase.

Echipa de senioare a obținut medalia de argint după o finală strânsă disputată cu CSM Alexandria. Antrenorul Alex Sorean a contat pe Andreea Neag, Andreea Banyai și Mădălina Istrate pentru acest succes notabil.

La categoria U21 mixt, Salonta a câștigat medalia de bronz, echipa fiind formată din Andreea Bányai, Halász Daniel, David Suciu și Szatmári Levente, aceștia urcând pe ultima treaptă a podiumului într-o competiție strânsă și plină de adrenalină.

În plus, jucătorii salontani au făcut impresie și la categoria seniori, chiar dacă nu au participat direct sub egida clubului local. Sub culorile CSM Slatina, Marc Bence, David Suciu, Vasile Sorean Jr. și Sebastian Jecu au adus acasă trofeul Cupei României la seniori, consolidându-și astfel reputația de forță în fotbal-tenisul românesc.

Președintele CS Tengo Salonta, Vasile Sorean, a subliniat: “Pentru noi a fost o competiție reușită, cu patru medalii importante cucerite. Așteptăm cu nerăbdare continuarea sezonului și participarea la noi provocări internaționale.”

În timp ce se pregătesc pentru Campionatele Mondiale de fotbal-tenis de la Izvorani din această toamnă, jucătorii din Salonta se concentrează acum pe următoarele competiții, inclusiv Cupa Vsetin din Cehia și etapele următoare ale Campionatului Național.

Această performanță notabilă a Salontei la Cupa României nu face decât să întărească popularitatea și prestigiul fotbal-tenisului în țară și să inspire noi generații de jucători spre performanță.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,936FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI