6.5 C
Aleşd
vineri, 29 martie 2024

Meciul etapei în această săptămână din Basketball Champions League, jocul dintre CSM CSU Oradea, campioana României și Kataja Basket, campioana Finlandei, și-a onorat de departe acest statut

Desemnat meciul etapei în această săptămână din Basketball Champions League, jocul dintre CSM CSU Oradea, campioana României și Kataja Basket, campioana Finlandei, și-a onorat de departe acest statut. Jocul a fost foarte echilibrat, a ținut cu sufletul la gură spectatorii până la final, a avut nevoie de prelungiri pentru a decide învingătoarea, a umplut până la refuz tribunele Arenei Antonio Alexe din Oradea și a adus spectacol. Ce e mai important însă pentru orădeni, dar și pentru români, în general, este faptul că a adus și o victorie pentru campioana țării noastre, CSM CSU Oradea, care s-a impus cu scorul de 101-91 și „continuă visul european”, după cum avea să afirme la final antrenorul Cristian Achim.
Prin acest rezultat, CSM CSU Oradea nu mai poate pierde locul VII în grupă, loc care și el este calificabil, nu din toate grupele însă, dar cum bihorenii au 6 victorii deja, ei nu mai au cum pierde calificarea.
Jucătorul Martin Zeno a fost de neoprit în acest meci, a marcat nu mai puțin decât 42 de puncte, cu 6 coșuri de 3 puncte.El a fost de departe cel mai ovaționat jucător al serii.
În ultima etapă, marți, 24 ianuraie, de la ora 21.30, CSM CSU Oradea va evolua în Italia, cu Umana Reyer Venezia.
Florin Mihalca
- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,169FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
594CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI