10.3 C
Aleşd
joi, 28 martie 2024

Meci de polo caritabil, de Crăciun, pentru Vladimir

Clubul Sportiv Progress Oradea, în colaborare cu Asociația Vladimir Angelman și Clubul Lions 22 Oradea organizează a doua ediție a meciului de polo caritabil de Crăciun între echipele Progress Oradea, formată din juniorii clubului organizator și Stelele poloului orădean, o selecționată formată din foști și actuali sportivi, care au adus prestigiu municipiului orădean.
Meciul este programat joi, 22 decembrie, de la ora 18, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.
Din echipa Stelelor polo-ului orădean vor face parte antrenorii de la CSM Digi, Kadar Kalman și Gheorghe Dunca, jucătorii echipei vicecampioane Ramiro Goergescu, Nicolae Dunca, Dorin Crețu și Mihnea Chioveanu, foștii jucători de la CSM, Mircea Mălai și Flaviu Mănucu, foștii jucători de la clubul Crișul, Boros Lajos, Liviu Garofeanu și Fejer Ivan, precum și componenții echipei de polo Crișul Water Polo Masters, Hegyesi Lajos, Dan Codilă, Alex Sztankovits, Cristian Băcuț și Christian Sandor, ultimul și antrenorul echipei Progress Oradea.La final, toate sumele strânse de pe urma evenimentului vor fi donate Asociației Vladimir Angelman.
Această asociație a luat naștere în 2015 și are ca scop strângerea de fonduri necesare recuperării lui Vladimir, un copil născut cu un sindrom rar, numit Angelman și care are nevoie de multe ore de terapie pentru a progresa.
Organizatorii precizează faptul că în urma susținerii de care a avut parte până acum, Vladimir a reușit să facă peste 800 de ore de terapie în ultimul an, iar în luna augst să se ridice singur în picioare!

- Publicitate -

„Astăzi, merge cu ajutor și drumul recuperării continuă. Suma necesară pentru a menține un plan de terapie eficient este de 15 mii de euro pe an, iar susținerea dumneavostră reprezintă un pas mai aproape de primul pas!”, după cum anunță organizatorii evenimentului caritabil din 22 decembrie.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,170FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
575CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI