Meci caritabil de polo la Oradea

56

Clubul CSM Oradea, în colaborare cu Primaria Oradea și Asociaţia „Vladimir Angelman” organizează luni, 16 decembrie, de la ora 18, la Bazinul “Ioan Alexandrescu”, cea de-a cincea ediţie a meciului caritabil de polo de Crăciun între echipele CSM Oradea – SENIORI și CSM Oradea -JUNIORI, echipe ce „reprezinta prezntul și viitorul acestui club”, după cum transmit organizatorii.

Meciul, devenit traditie, reușește să adune în fiecare an oameni generoși care prin suportul lor, susțin progresele lui Vladimir și îi oferă acestuia șansa de a accesa terapiile atât de necesare recuperării.

Reamintim că Vladimir este un copil orădean, născut cu un sindrom rar, numit Angelman şi care are nevoie de multe ore de terapie pentru a progresa.

Vladimir munceşte asemenea unui sportiv de performanţă, între 3 şi 5 ore zilnic, pentru a-şi câştiga independenţa, iar în ultimii cinci ani o adevărată comunitate s-a strâns în jurului lui pentru a face asta posibil”, au transmis organizatorii, printr-un comunicat.

Sportivii au fost primii care i s-au alăturat, iar apoi tot mai mulţi oameni au contribuit la crearea unui plan de recuperare pentru Vladimir.

Fiecare donaţie a însemnat ore de terapie, iar orele de terapie au însemnat progres. Vladimir merge astăzi cu ajutor pentru că oameni generoşi au crezut în cauza lui. Au fost peste 1500 de ore de terapie doar în ultimii doi ani, iar drumul recuperarii continuă.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.