Marți s-a desfășurat tragerea la sorți a sferturilor de finală din cadrul LEN EuroCup

65

Marți s-a desfășurat tragerea la sorți a sferturilor de finală din cadrul LEN EuroCup. CSM Oradea se numără între echipele participante ca urmare a eliminării în cel de-al 3-lea tur preliminar al LEN Champions League.

Formația antrenată de Dorin Costrăș avea patru opțiuni la această extragere. Bihorenii puteau să întâlnească oricare din cele patru formații calificate din cel de-al 2-lea tur al LEN EuroCup. Cu alte cuvinte, vicecampioana României nu putea fi extrasă să joace împotriva celorlalte echipe venite din Champions League.

În urma extragerii s-a stabilit că CSM Oradea se duelează cu CN Mataro. Aceasta este a 3-a echipă iberică pe care formația pregătită de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu o va întâlni în această aventură continentală.

De notat că Mataro este locul în cadr Dorin Costrăș, antrenorul CSM Oradea, a domiciliat an de zile și unde a activat ca antrenor. Familia domniei sale este stabilită în această localitate.

Iată programul dublei:

Manșa 1 – 30 octombrie, la Oradea
Manșa 2 – 9 noiembrie, în Spania

Învingătoarea avansează în semifinale.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.