Luptătorii Alexandru Lungu şi Adrian Maxim urcă în ring azi la Oradea

257
 

Luptătorii Alexandru Lungu şi Adrian Maxim urcă în ring astăzi la Arena Antonio Alexe, unde este programată ediţia a 27-a din gala Colosseum începând cu ora 19:00.

Lungu se va duela cu Adnan Alic din Ucraina, iar Maxim îl va înfrunta pe Victor Alexandru. Printre cei care vor urca în ring se mai numără Anghel Cardoș, Eudard Gafencu, Sorin Caliniuc, Alexandru Amariței sau Mădălin Crăciunică.

Biletele se pot achiziţiona online de pe site-ul www.entertix.ro sau de la ora 12:00 direct de la Arena Antonio Alexe.

Spectatorii vor avea acces conform normelor medicale în vigoare, vaccinați, testați sau trecuți prin boală. Organizatorii anunță că la sală va fi o echipă medicală care va efectua teste rapide pentru doritori.

Gala va fi transmisă de Digi Sport 4.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.