Luceafărul a remizat, acasă, în ultimul amical al acestei veri

87
 

Echipa Luceafărul Oradea și-a încheiat cu un rezultat de egalitate seria jocurilor amicale din această vară. Bihorenii au primit replica sătmărenilor de la Unirea Tășnad, din Liga a III-a, iar scorul final a fost 1-1, golul gazdelor fiind reușit de Andrei Ludușan.

Fotbaliștii de la Lucefărul Oradea și-au încheiat sâmbătă seria jocurilor amicale din această vară cu o dispută pe teren propriu, programată în compania formației sătmărene de liga a III-a Unirea Tășnad. Deși au controlat jocul în prima repriză, iar în partea a doua disputa a fost mai echilibrată, rezultatul final al confruntării a fost egal, 1-1, după ce la pauză totuși bihorenii conduceau cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de atacantul Ludușan, în minutul 16. Egalarea a survenit în repriza a doua, când a înscris Ene în minutul 70. Antrenorul Cristian Lupuț a trimis de la început pe teren la Luceafărul pe: Goia – Toriște, Oros, Opriș, Băican – D. Lukacs, Prejmereanu – Mitrică, V. Pop, Gunie – Ludușan.

În repriza a doua au mai intrat: portarul Sălăjan și jucătorii de câmp Chiorean, Codoban și Cîrlig.
Pentru Luceafărul va urma acum partidele oficiale, din noua ediție a campionatului Ligii a II-a. În prima rundă a noului sezon, orădenii vor evolua în deplasare, la Petroșani, sâmbăta viitoare, în compania nou-promovatei ACS Energeticianul.

Florin Mihalca

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.