Locul I la minifotbal câștigat de jandarmii bihoreni

625

În perioada 22 -26 iunie o delegaţie din cadrul I.P.A. (Asociația Internațională a Polițiștilor) Regiunea 3 Bihor, a participat la un turneu de minifotbal 5+1, în localitatea arădeană Moneasa.

Turneul a fost organizat de către I.P.A. Regiunea 4 Arad şi a reunit mai multe echipe din judeţele Arad, Bihor, Hunedoara, Timiş şi Brăila.

Delegaţia jandarmilor bihoreni a obţinut locul I la această competiţie. Titlul de golgeter al turneului a fost obţinut tot de un bihorean, orădeanul Tibi Szeles.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.