5.3 C
Aleşd
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Lituanianul Vaidas Kariniauskas va evolua pentru CSM CSU ORADEA

 

Echipa orădeană de baschet masculin CSM CSU a mai semnat cu un jucător, care să evolueze pentru sezonul competițional 2018-2019 la campioana României. Este vorba despre lituanianul Vaidas Kariniauskas, care și-a prelungit înțelegerea cu formația de pe Crișul Repede.

- Publicitate -

Noul contract al lui Kariniauskas a fost parafat pentru încă un an și are, așadar,valabilitate pentru sezonul competițional 2018-2019.

Născut pe 16 noiembrie 1993, înalt de 1.97 metri și cântărind 92 kilograme, VaidasKariniauskas este fundaș. El a venit la Oradea de la începutul sezonului precedent, ajutând CSM-ul să se califice în finala Cupei României și să câștige Liga Națională.

Posesor al unui fizic impresionant la poziția 1, capabil să evolueze alături de alți mânuitori de minge, Kariniauskas a devenit un jucător mai complet și mult mai periculos la finalizare după venirea la Oradea. Lituanianul a avut un procentaj de 45% la aruncările de trei puncte, având reușite numeroase de la mare distanță, inclusiv în finala LNBM. De altfel rolul său în uniforma roș-albastră a fost mult mai important decât în angajamentele anterioare”, după cum îl prezintă clubul orădean, pe site-ul oficial.

Lituanianul este apreciat însă și pentru faptul că poate specula plusul de talie și forță în duelurile individuale, atât în atac, cât și în defensivă.

Florin Mihalca

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,221FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
867CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI