Ligia Bara, sportivă legitimată la CSU CSM Oradea, a debutat în anul 2019 cu un rezultat remarcabil

83
ligia-bara-grozav
Ligia Bara Grozav
 

Ligia Bara, sportivă legitimată la CSU CSM Oradea, a debutat în anul 2019 cu un rezultat remarcabil. Sportiva antrenată de Virgil Predaa triumfat în cadrul concursului atletic internațional de la Budapesta, Ungaria.

Bara a triumfat în proba de săritură în înălțime cu rezultatul de 1.86 metri. Acesta este un record personal pentru Ligia în concursurile de sală. Cea mai bună performanță a ei datează din anul 2011, când a devenit campioană mondială de junioare, în aer liber, la Lille (Franța). Ea a trecut atunci de ștacheta ridicată la înălțimea de 1.87 metri.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.