Liga Națională de baschet masculin se suspendă până la data de 31 martie 2020

38

Federația Română de Baschet a informat cluburilor angrenate în Liga Națională de baschet masculin suspendă activitatea până la data de 31 martie 2020. Așadar, meciul dintre CSM CSU Oradea și SCM Timișoara, inițial programat la data de 13 martie 2020, ora 18:00, la Arena Antonio Alexe, nu se va mai disputa, urmând să fie reprogramat.

În luna martie 2020, CSM CSU Oradea ar mai avea de disputat trei meciuri, două cu Steaua București și unul cu Dinamo Știința București. Acestea vor fi reprogramate la rândul lor.

Măsura a fost luată ca urmare a situației cauzate de COVID-19 (coronavirus).

Activitatea ar urma să se reia în cursul lunii aprilie anul curent, în funcție de evoluția situației.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.