Laviniu Chiș a obținut două medalii de argint la Campionatele Naționale de Atletism pentru tineret

106
Laviniu Chiș
Laviniu Chiș

Laviniu Chiș, sportiv antrenat de Robert Olah, legitimat la CSM CSU Oradea, a obținut două medalii de argint la Campionatele Naționale de Atletism pentru tineret (sub 23 ani). Evenimentul s-a desfășurat în perioada 14-15 iunie 2019, la Pitești.

Chiș a acoperit distanța de 1.500 metri în trei minute, 49.11 secunde, clasându-se pe locul al 2-lea din totalul de 16 concurenți. În schimb, la proba de 5.000 metri a reușit un rezultat de 15 minute, 14.83 secunde, ocupând tot locul 2 din totalul de 15 participanți.

Eduard Hercuț, sportiv legitimat la CSM CSU Oradea, a ocupat locul 4 în proba de 3.000 metri obstacole. El a terminat competiția în 10 minute, 12.02 secunde.

Cristian Dobîndă, de la CSM CSU Oradea, s-a clasat pe locul 7 în proba de săritură în lungime. Acesta a încheiat întrecerea cu rezultatul de 6.50 metri.

Claudiu Hașegan, tot de la CSM CSU Oradea, s-a clasat pe locul 5 în proba de săritură în înălțime. El a terminat cu 1.95 metri.

La concurs au participat și alți sportivi orădeni, legitimați la alte structuri sportive. Au participat 280 atleți reprezentând 91 cluburi din întreaga țară.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.