La bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea se va desfășura un meci de polo caritabil

44

Luni, cu începere de la ora 18:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu Oradea, se va desfășura un meci de polo caritabil.

CSM Oradea, în colaborare cu Primăria Oradea și Asociația Vladimir Angelman, organizează a 5-a ediție a meciului de polo de Crăciun, între echipele de seniori și juniori ale CSM Oradea. Este vorba despre meciul prezentului și viitorului secției de polo a Clubului Sportiv Municipal Oradea.

Meciul devenit tradiție reușește să adune în fiecare an oameni generoși, care prin suportul lor, susțin progresele lui Vladimir și îi oferă șansa de a accesa terapiile atât de necesare pentru recuperare. Datorită susținerii de care a avut parte până acum, Vladimir merge astăzi cu ajutor și continuă să evolueze.

Toate sumele strânse în urma evenimentului vor fi donate Asociației Vladimir Angelman.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.