1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Jurnalistul Florin Mihalca a lansat un video-podcast cu invitați din sportul bihorean (video)

Jurnalistul  Florin Mihalca devine din această săptămână și creator de conținut video. Vineri seară, pe canalul de youtube fmsportbihor a fost publicat primul episod al podcastului FM SPORT care îl are ca invitat pe omul momentului în fotbalul bihorean, antrenorul echipei FC Bihor Oradea, Florin Farcaș.

- Publicitate -

Da FC Bihor a încheiat turul de campionat al Ligii a III-a, ediţia 2023-2024, pe primul loc cu 6 puncte avans faţă de echipele situate pe locurile 2 şi 3 şi se află înaintea disputei cu Dinamo din cadrul Cupei României. Realizarea acestei performanţe, climatul de la echipa de fotbal fanion a judeţului şi perspectivele acesteia sunt analizate de cei doi, într-un dialog interesant, cu informaţii atractive pentru suporterii echipei bihorene.

Pe lângă subiectele actuale legate de meciurile din campionat și din  Cupa României, tehnicianul care a trăit în prima parte a vieții sale chiar lângă stadionul Iuliu Bodola a descris  legătura sentimentală pe care o are cu clubul FC Bihor. 

”Tata  fost angajat  al clubului timp de 15 ani, iar eu am fost un copil al stadionului. Inițial, am locuit la 10 metri de poarta cu numărul 3, iar apoi, pe la 12 ani, când a intervenit problema demolării caselor, tata care era un microbist înrăit, ne-a luat un apartament, cel mai aproape de stadion și acolo am stat până când m-am căsătorit”, și-a amintit Florin Farcaș.

Urmăritorii vor afla și cateva dintre secretele antrenorului, cum a reușit să își apropie jucătorii, care sunt metodele pe care le folosește pentru închegarea grupului  dar și alte informații cu nuanță istorică, de exemplu, cum a ajuns nocturna de pe stadionul FC Bihor să fie mutată pe stadionul echipei Steaua din București.

Gazda podcastului FM Sport este jurnalistul Florin Mihalca, realizatorul jurnalului sportiv din emisiunea Made in Oradea de la Radio Transilvania, cronicar al evenimentelor sportive pentru Bihoreanul și crainicul arenelor din Oradea la meciurile echipelor locale.  Din această toamnă, Florin este și ofițerul de presă al clubului FC Bihor.

”FM Sport e un proiect nou pe care îl încep sprijinit pe partea tehnică de colegul Dan Mașcaș, prezentatorul emisiunii ”Made in Oradea” de la Radio Transilvania. Podcastul este realizat în studioul lui de producție, printr-o tehnologie modernă, de televiziune și sper ca atât din punctul de vedere al imaginii cât și al conținutului pe care îl voi oferi să fie pe placul pasionaților de sport din Oradea care în ultima vreme sunt parcă tot mai numeroși și mai activi”, a precizat Florin Mihalca.

Jurnalistul îsi propune ca emisiunea să aibă o frecvență săptămânală, iar episoadele vor fi publicate, vinerea seara, pe canalul de youtube fmsportbihor.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI