1.5 C
Aleşd
duminică, 10 decembrie 2023

Judoka orădeni de la LPS CSS Liberty s-au remarcat la întrecerile turneului internațional „Memorialul Aurel Cîmpeanu”

 Tinerii judoka orădeni de la LPS CSS Liberty s-au remarcat din plin la întrecerile turneului internațional „Memorialul Aurel Cîmpeanu”, competiție care s-a desfășurat în perioada 12-13 noiembrie la Focșani.
Ajunsă la ediția a XIV-a, competiția a reunit la start în acest an 445 de sportivi, reprezentand 44 de cluburi din 6 țări (Serbia, Moldova, Bulgaria, Bosnia, Ucraina și Romania).
Pe lângă numeroșii competitori, organizatorii au avut și câțiva invitați de marcă, care au oficiat festivitățile de premiere a tinerilor sportivi, printre care s-au numărat: Ilias Iliadis (Grecia) – campion olimpic, mondial și european, Alina Dumitru (România) – campioană olimpică și multiplă campioana europeană și Adrian Croitoru (România) – campion european.
La această „sărbătoare a judou-lui”, după cum a precizat antrenorul Emil Morar, au fost prezenți și 26 de tineri judoka de la LPS-CSS Liberty Oradea. Aceștia s-au comportat foarte bine și au reușit să cucerească un numar de 17 medalii, dintre care 8 au foat de aur, iar la sfârșitul competiției s-au situat pe locul II, in clasamentul general, după AJJ Focșani (echipă care a integrat toate cluburile din Focșani, LPS Focșani, CSS Unirea Focșani, CSM Focsanii) și înaintea echipelor CSS Ploiești și CSS Șoimii Sibiu, situate pe locurile III si IV.
De precizat faptul că tinerii judoka oradeni sunt pregatiți de profesorii Olimpia  Ianc,  Alexandru  Goncearenco și  Emil  Morar.
Florin Mihalca
- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,517FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI