Jucătorii echipei CSM CSU Oradea, Tudor Fometescu și Edi Petrescu au fost nominalizați în lotul de 12 cu care echipa națională a României

40

Jucătorii echipei CSM CSU Oradea, Tudor Fometescu și Edi Petrescu au fost nominalizați în lotul de 12 cu care echipa națională a României va lua startul la Campionatul European U20 masculin Divizia B – ediția 2019, de la Matosinhos, Portugalia. Competiția se va desfășura între 12 și 21 iulie.

Antrenorul Dan Fleșeriu a definitivat lotul la începutul acestei săptămâni, după aproximativ trei săptămâni de pregătire contralizată ce a cuprins și câteva partide de verificare. Astfel, România va conta pe serviciile lui Tudor și Edi, componenți ai CSM CSU Oradea.

Atât Petrescu, cât și Fometescu se află la cel de-al 2-lea Campionat European U20. În urmă cu un an, cei doi au evoluat în primul eșalon al acestei competiții, antrenor fiind atunci Mihai Silvășan.

România face parte din Grupa B, alături de formațiile similare ale Bulgariei, Finlandei, Albaniei si Cehiei. În ziua de deschidere, compatrioții noștri se duelează cu Bulgaria. Partida va avea loc vineri (12.07), ora 20:15.

Primele două clasate avansează în grupa valorică 1-8, locurile 3-4 vor juca în turneul 9-16, iar ultimele clasate vor juca în turneul 17-21.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.