Joi, CSM Oradea a învins Dinamo București în semifinalele Cupei României la polo

69
CSM Oradea polo

Joi, CSM Oradea a învins Dinamo București, scor 12-7, în semifinalele Cupei României la polo. Evenimentul se desfășoară la bazinul Steaua din capitală.

Soarta calificării a fost tranșată în cea de-a 2-a jumătate. Echipele erau la egalitate, 1-1 și 4-4, după primele două sferturi. A urmat un parțial de 6-2 în sfertul al 3-lea, respectiv 2-1 în ultima perioadă de joc, ambele în favoarea orădenilor.l

Yusuke Inaba a înscris de trei ori Bogdan Remeș și Nichita Ilisie au punctat de câte două ori, iar Vlad Georgescu, Roland Szabo, Alex Popoviciu, Silvian Colodrovschi și Ferenc Czenk au avut câte o reușită. În replică, Andrei Iliescu a punctat de două ori pentru Dinamo.

CSM Oradea a învins pe Poli Cluj-Napoca, scor 22-6, în sferturile de finală ale competiției. Acest meci s-a desfășurat tot joi.

Finala Cupei României 2020 se va desfășura vineri, ora 20:00, la bazinul Steaua.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.