14.2 C
Aleşd
vineri, 29 martie 2024

Irina Maria Bara s-a oprit la simplu, în turul al II-lea al turneului Bucharest Open

Sportiva bihoreană Irina Maria Bara s-a oprit în turul al II -lea din proba de simplu a tabloului principal de la turneul internațional de tenis BRD Bucharest Open, după ce miercuri a pierdut la capătul a două seturi, cu 6-7, 2-6, în disputa cu slovena Polona Hercog (numărul 90 WTA).

- Publicitate -

Venită din calificări, Bara (numărul 151 WTA) a ţinut ritmul cu favorita numărul 8 a turneului de la Bucureşti doar în primul set, când a condus în două rânduri, cu 3-2 şi 4-3, dar a cedat în final cu 6-7. Al doilea set a fost controlat de la un capăt la altul de slovenă, care s-a impus cu 6-2 şi a pus punct unei partide în care a reuşit zece aşi.

De notat că Irina Bara şi Polona Hercog se mai întâlniseră până miercuri o singură dată, anul trecut, în turneul ITF de la Dunakeszi (Ungaria), meci în care s-a impus atunci șteianca, la capătul a două seturi, cu 6-2, 7-6 (4).

În vârstă de 23 de ani, Bara și-a depășit performanța de anul trecut de la turneul internațional din capitala țării noastre, atunci oprindu-se în turul 1. Pentru că a ajuns acum pânî în turul al doilea, Irina va primi suma de 3.310 de dolari, dar şi 30 de puncte în clasamentul WTA.

Florin Mihalca

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,168FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
599CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI