Irina Maria Bara s-a oprit la simplu, în turul al II-lea al turneului Bucharest Open

76
Irina Maria Bara-800x536
Irina Maria Bara
 

Sportiva bihoreană Irina Maria Bara s-a oprit în turul al II -lea din proba de simplu a tabloului principal de la turneul internațional de tenis BRD Bucharest Open, după ce miercuri a pierdut la capătul a două seturi, cu 6-7, 2-6, în disputa cu slovena Polona Hercog (numărul 90 WTA).

Venită din calificări, Bara (numărul 151 WTA) a ţinut ritmul cu favorita numărul 8 a turneului de la Bucureşti doar în primul set, când a condus în două rânduri, cu 3-2 şi 4-3, dar a cedat în final cu 6-7. Al doilea set a fost controlat de la un capăt la altul de slovenă, care s-a impus cu 6-2 şi a pus punct unei partide în care a reuşit zece aşi.

De notat că Irina Bara şi Polona Hercog se mai întâlniseră până miercuri o singură dată, anul trecut, în turneul ITF de la Dunakeszi (Ungaria), meci în care s-a impus atunci șteianca, la capătul a două seturi, cu 6-2, 7-6 (4).

În vârstă de 23 de ani, Bara și-a depășit performanța de anul trecut de la turneul internațional din capitala țării noastre, atunci oprindu-se în turul 1. Pentru că a ajuns acum pânî în turul al doilea, Irina va primi suma de 3.310 de dolari, dar şi 30 de puncte în clasamentul WTA.

Florin Mihalca

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.