Irina Bara e în turul III la Roland Garros!

70
Irina Bara
Irina Bara
 

Ajunsă în premieră pe tabloul unui turneu Grand Slam, Irina Bara a beneficiat de abandonul adversarei Alison Van Uytvanck şi s-a calificat în turul 3 al competiţiei.

 

În turul secund al turneului de la Paris, la scorul de 6-1, 4-0 pentru Irina, sportiva din Belgia a decis să renunţe. Van Uytvanck acuzase probleme medicale puţin mai devreme şi îi fusese luată tensiunea în pauza dintre seturi,   Irina Bara, venită din calificări, va juca în turul trei cu americanca Sofia Kenin, locul 6 şi cap de serie numărul 4, care a învins-o în runda a doua pe Ana Bogdan, locul 93 WTA, scor 3-6, 6-3, 6-2.  

În urma rezultatului de joi, Bara (142 WTA) îşi asigură un salt imens în clasamentul mondial, până în jurul locului 110, poziţie care va fi cea mai bună clasare a carierei.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.