14.2 C
Aleşd
vineri, 29 martie 2024

Internaționalul de tineret Adrian Petre s-a aflat sâmbătă în mijlocul iubitorilor de tenis cu piciorul

Fotbalistul a răspuns invitației clubului Tengo Salonta de a participa la un antrenament al echipei care a obținut rezultate excelente pe plan intern și internațional la tenis cu piciorul. Adi a venit împreună cu tatăl său, fost jucător de fotbal-tenis. El a schimbat câteva mingi cu componenții echipei salontane și chiar dacă practică doar ocazional acest sport, mai mult în cantonamentele echipei naționale de tineret, s-a descurcat bine la fileu, unde l-a avut ca adversar pe multiplul campion intern și internațional, Georgel Bobiș.

- Publicitate -

Adi a făcut echipă cu frații Alex și Vasile Sorean jr. în timp ce fostul campion mondial de simplu, Gică Bobiș, i-a avut ca și coechipieri pe Nagy Darius și Denis Purja. Iubitorii de sport prezenți la sala Nicolae Talpoș au aplaudat la scenă deschisă revenirea pe teren a veteranilor Vasile Sorean sr. și Tabarcea Petre, foști adversari la fileu în urmă cu două decenii și jumătate. Cei doi au oferit faza zilei în urma unui duel la fileu, aplaudat de generosul public prezent la eveniment.

La final, fotbalistul reprezentativei de tineret a României a acordat autografe și a făcut poze cu salontanii care au venit să-l vadă în acțiune. ”M-am simțit foarte bine și sper ca la anul să continuăm întâlnirea. Tenisul cu piciorul este un sport spectaculos când e jucat de profesioniști” – a spus Adi Petre, care s-a intors la Arad pentru a pregăti turneul caritabil de fotbal pe care-l organizează în orașul său natal, având ca scop strângerea de fonduri pentru reabilitarea secției de pediatrie 2 a Spitalul din orașul de pe Mureș.

Am fost onorati de prezenta lui Adi si al prietenului nostru Tabarcea. Am retrăit vremurile de altă dată când ne duelam la fileu. Tenisul cu piciorul si fotbalul se completează perfect și nu doar la familia Tabarcea. Ne bucurăm că am putut oferi momente frumoase iubitorilor de sport din Salonta înainte de sărbători. Multumim si primăriei pentru locație si pentru sprijinul acordat în acest an“. – a precizat conducătorul CS Tengo, Vasile Sorean.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,168FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
599CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI