Înfrângere pentru CSM CSU Oradea, în duelul din cupă de la Craiova

28
 

CSM CSU Oradea a început sezonul competițional 2021/22 cu o deplasare la Craiova. Roș-albaștrii au întâlnit SCM Universitatea din localitate într-o partidă contând pentru Cupa României. Rezultatul final a fost de 79-64.

 

Elevii lui Cristian Achim au avut mari dificultăți pe tot parcursul primei reprize. CSM-ul a încasat coșuri la aproape fiecare acțiune în primele 5-6 minute de joc, Craiova instalându-se la conducere și desprinzându-se pe tabela de marcaj. Avantajul gazdelor a crescut în timp ce Dovis Bickauskis a avut probleme cu greșelile personale, acumulând trei. Kris Richard a stabilit scorul pauzei cu o triplă contestată de doi jucători adverși. Craiova conducea cu scorul de 39-30 la jumătatea meciului.

Craiova s-a desprins la 14 puncte după două minute de joc din sfertul al 3-lea. Alex Gavrilovic a adus puncte pentru CSM CSU Oradea, însă apărarea bihoreană a avut din nou probleme. Contraatacul lui Holt a strâng la opt lungimi, dar Craiova a reacționat din nou. Scorul la intrarea în secvența decisivă era de 59-49 în favoarea formației gazdă.

Din punct de vedere ofensiv s-au evidențiat numeroase probleme în jocul CSM-ului. Foarte multe acțiuni fără idei, fără inspirație și un nivel de circulație a mingii extrem de lent. Totodată, Craiova a etalat un nivel de angajament superior. Kris Richard a avut câteva momente prin care s-a remarcat la finalizare, dar gazdele au replicat cu aruncări de la mare distanță.

Kris Richard a totalizat 16 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive iar Alex Gavrilovic a bifat 11 puncte, 4 recuperări pentru CSM CSU Oradea.

Tudor Fometescu a absentat din cauza unei accidentări suferită la ultimul meci din presezon.

Returul are loc marți, ora 20:00, la Arena Antonio Alexe. Meciul va fi transmis în direct la DigiSport și LookSport.

 

Urmărește-ne și pe Google News