Înfrângere pe teren propriu pentru United Bihor

103
United Bihor
Foto ©️ United Bihor

Partida, s-a desfăşurat la Tileagd, pe Stadionul Foresta, pe 21 noiembrie când formaţia feminină de fotbal United Bihor a cedat cu 0-3 meciul din cadrul etapei a 8-a a campionatului Ligii a II-a, în compania echipei „U” Olimpia II Cluj Napoca.

A.C. United Bihor  – ,,U” Olimpia II Cluj-Napoca  0-3 (0-3)

Stadion: Foresta, Tileagd 

Au marcat: Ana Maria Rezu (min. 25 şi 43) şi Raluca Pascu (min. 37)

United Bihor: Popescu – Ciule (min.65 Covaciu), Popa, Farcaş (cpt.), Moza – Pantea, Dărăban, Crăciun, Dumbrava – Barta şi Higyed. Rezervă neutilizată: Cristina Balint

Au arbitrat: Alexandru Dan Gornic – Alina Mihoc şi Andreea Daniela Şuşcă (toţi din Arad)

„Pierdem în ultima etapă a turului şi terminăm probabil pe locul 3, în condiţiile în care Comisia de Disciplină va lua odată hotărărea, după două luni, să ne dea meci câştigat contra echipei Carmen Bucureşti, unde echipa gazdă nu a avut niciun medic din cei doi! Cu ocazia meciului de duminică de la Tileagd, în rândul formaţiei AC United Bihor s-a consemnat şi debutul tinerei jucătoare Cristina Balint, sportivă născută în anul 2006, „care a sosit de la partenerul nostru C.S. Crişana Oradea”, a precizat managerul formaţiei bihorene Csaba Ficuţ.

Stadionul Foresta din Tileagd a găzduit pe 21 noiembrie şi un prim turneu de fotbal juvenil feminin rezervat categoriilor de vârstă U13, U11 şi chiar şi pentrul cele mai micuţe.

„A fost soare, fotbal şi multă voie bună pe la primul turneu de fotbal juvenil feminin. Ne-am simţit bine împreună şi vom continua colaborarea pentru că în fotbal succesul se poate obţine doar în echipă! Mulţumim fetelor participante şi părinţilor acestora! Mulţumim partenerilor noştri, C.S. Foresta Tileagd, ACS Crişana Oradea (Szilveszter Denes), ACS Viitorul Borş (Nicolae Tranculov), CSM Olimpia Salonta (Cristian Tirlea) şi nu în ultimul rând AJF Bihor (preşedinte Radu Bitea şi prietenului nostru Peti Boros) pentru participare şi pentru sprijinul acordat dezvoltării fotbalului feminin din Bihor!”, a mai precizat Ficuţ.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.