Handbaliștii de la CSM Oradea au câștigat la o diferență de zece goluri

163
Handbaliștii de la CSM Oradea au câștigat la o diferență de zece goluri jocul de miercuri de pe teren propriu, disputat în compania celor de la CNE Sighișoara și au revenit pe primul loc în clasamentul Sreriei B din Divizia A.
Partida, care a contat pentru etapa a IX-a și s-a desfășurat la Arena Antonio Alexe, s-a încheiat cu scorul de 44-34 în favoarea orădenilor, care au condus la pauză doar cu 20-18.
Având în fața o echipă tânără, din partea inferioară a clasamentului, antrenorul formației orădene CSM, Sebastian Tudor, a rulat întreg lotul de jucători.
Principalul marcator al bihorenilor în acest joc a fost Alexandru Pop, autor a 8 goluri. L-au urmat Georgel Haiduc, Cosmin L iberț și Elvis Acsinia, cu câte 6 goluri.
În etapa următoare, handbaliștii de la CSM Oradea vor avea liber, în timp ce următorul joc din campionat îl vor disputa pe 3 decembrie, tot pe teren propriu, în compania celor de la ACS Avram Iancu Arad.
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.