Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea s-au reunit în vederea începerii pregătirii noului sezon competiţional

87

La primul antrenament, care a avut loc luni seara la Stadionul Lucdeafărul Felix din Sânmartin, au participat 21 de jucători, între care şi trei nume noi. Este vorba despre Şerban Moraru, Victor Manu și Adrian Ilie. Primul a mai trecut şi pe la FC Bihor, dar el vine acum de la Olimpic Cetate Râşnov, iar ceilalţi sunt tineri fotbalişti veniţi în probe de la CSA Steaua Bucureşti.

Ceilalţi 18 fotbalişti prezenţi la reunire au făcut parte şi din lotul sezonului trecut. Este vorba despre: Bogdan Moga și Ionuţ Rus – portari; Flaviu Drăgan, Cristian Oros, Alexandru Băican, Vlad Opriş, Alexandru Core, Adrian Ciul, Vlad Prejmerean, Paul Mitrică, Constantin Roşu, Andrei Luduşan, Daniel Paraschiv, Laur Nemeş, Patrick Peter, Paul Chiorean, Vasile Pop şi Daniel Lăsconi – jucători de câmp.

De la primul antrenament pentru noul sezon au abesntat portarul Sebastian Moroz şi jucătorul Francois Yabre.

Faţă de sezonul trecut, cei de la Luceafărul Oradea nu se vor mai baza însă pe Bertrand Bebey, Alan Wanya, Kevin Moihedja și Alexandru Dulca, ultimul care a ales să joace pentru Rapid București.

O noutate a apărut însă în această vară şi în cadrul staff-ului tehnic al clubului bihorean. Astfel, Ciprian Dianu a fost cooptat ca şi antrenor secund.

În continuare jucătorii de la Luceafărul se vor pregăti pe plan local, pentru ca în perioada 14-21 iulie să susţină un cantonament la Băile Felix.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.