Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au obținut o victorie mare sâmbătă

120
Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au obținut o victorie mare sâmbătă, în deplasare, la Mioveni, în cadrul etapei a XVII-a a campionatului Ligii a II-a.
Deși au evoluat în compania uneia dintre cele mai în formă formații ale campionatului, CS Mioveni, o echipă care sâmbăta trecută a învins chiar Steaua, cu 1-0, într-un amical, jucătorii bihoreni au reușit o patridă foarte bună, izbutind să se impună cu scorul de 2-1 și astfel să-și adjudece toate cele trei puncte puse în joc, nesperate de mulți dintre suporterii orădenilor.
Elevii antrenorilor Cristian Lupuț și Ioan Papp Deac s-au apărat foarte bine și au avut o eficiență maximă în atac.
La pauză scorul a fost 1-0, după golul marcat din lovitură de la 11 metri de Arnăutu, în minutul 14, după penalty-ul scos de Cr. Cigan. Apoi, în repriza a doua, Luceafărul și-a mărit avantajul, în minutul 62, când a înscris Păcurar. Gazdele au stabilit scorul final însă prin fostul jucător al FC Bihorului, Roberto Ayza, care a marcat în minutul 66.
Astfel, jocul s-a încheiat apoi cu victoria cu 2-1 a formației bihorene, care și-a mai adăugat trei puncte în clasament și a urcat două locuri, situându-se acum pe poziția a IX-a, cu 22 de puncte.
Dintre celelalte partide de sâmbătă din Liga a II-a la fotbal s-a mai remarcat victoria la Brăila a formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe, care s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat de golgheterul competiției Attila Hadnagy. Acesta a fost egalat însă în fruntea topului marcatorilor de Adrian Petre de la UTA Bătrâna Doamnă, care sâmbătă a marcat toate cele patru goluri ale echipei sale din victoria cu 4-2 de pe terenul celor de la CS Balotești.
În etapa viitoare, Luceafărul Oradea va avea un nou joc dificil, marți, de la ora 14, acasă, cu FC Brașov.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.