Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea au obţinut doar un punct în partida de sâmbătă de la Timişoara, cu ACS Poli

76
Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au obținut, duminică, o nouă victorie în cadrul campionatului Ligii a II-a-800x450
 

Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea au obţinut doar un punct în partida de sâmbătă de la Timişoara, cu ACS Poli, penultima clasată, deşi şi-au propus să spargă gheaţa şi să obţină prima victorie de pe teren străin din acest sezon, în cadrul etapei cu numărul 23 din Liga a II-a.

Elevii antrenorului Cristian Lupuţ au fost mai periculoşi în prima repriză, când au marcat, în minutul 23, prin Vasile Pop, dar au irosit şi o altă ocazie bună, în minutul 44.

În partea a doua, gazdele au început mai bine, au obţinut o lovitură de la 11 metri, la 10 minute de la reluare, iar Yabre de la Luceafărul a fost eliminat. Penalty-ul, executat de Sidorenco, a totuşi apărat de poartarul Moga.

În superioritate numerică, timişorenii au forţat egalarea, pe care au obţinut-o în minutul 80, când a înscris Bădăuţă.

Totuşi, după această remiză, Lucaefărul a uract un loc în clasament, situându-se acum pe poziţia a 13-a, cu 25 de puncte.

În partida de sâmbătă de la Timişoara, antrenorul Cristian Lupuţ a aliniat următoarea echipă: Moga – Ciul, Yabre (min. 55 eliminat), Al. Băican, Moihedja – Mitrică, Prejmerean, Lu, Nemeş (min. 63 Chiorean) – Vas. Pop şi G. Paraschiv (min. 86 Bebey).

Alte rezultate din etapa a 23-a a Ligii a II-a la fotbal: FC Argeş – Chindia Târgovişte 0-1Dacia Unirea Brăila – Academica Clinceni 0-2, SSC Farul Constanţa – Sportul Snagov 1-2, Daco-Getica Bucureşti – CS Baloteşti 1-2, CS Mioveni – Pandurii Târgu Jiu 2-2, Aerostar Bacău – Energeticianul 1-1 şi Ripensia Timişoara – UTA Arad 1-0.

În etapa viitoare, bihorenii vor juca acasă, cu Universitatea Cluj, la finele săptămânii viitoare.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.