Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au făcut deplasarea spre Mioveni

152
După ce și-au aflat adversarul din optimile de finală ale Cupei României, fotbaliștii de la Luceafărul Oradea se concentrează acum asupra jocului de sâmbătă din campionatul Ligii a II-a. Astfel, jucătorii pregătiți de Cristian Lupuț au făcut deplasarea spre Mioveni, acolo unde sâmbătă, vor întâlni echipa locală Club Sportiv.
Meciul dintre CS Mioveni și Luceafărul Oradea se va desfășura în cadrul etapei a XVII-a a celui de-al doilea eșalon fotbalistic al țării, va avea loc pe Stadionul Orășenesc din localitate și va debuta de la ora 14.
Partida, care va fi transmisă în direct și de canalul Digi Sport 1, se anunță foarte dificilă pentru bihoreni, care vor avea în fața una dintre cele mai în formă formații ale campionatului.
Echipa argeșeană, pregătită de fostul antrenor al FC Bihorului, Alexandru Pelici, a avut o evoluție ascendentă în ultima perioadă, având pretenții de promovare. Deocamdată argeșenii se situează pe poziția a VI-a, cu 25 de puncte, având 7 victorii, 3 rezultate de egalitate și 3 înfrângeri, în cele 14 partide susținute.
De partea cealaltă, Luceafărul Oradea se prezintă la acest joc după succesul de pe teren propriu cu Metalul Reșița și speră să obțină un rezultat bun, oricare altul în afara înfrângerii ar fi un rezultat pozitiv pentru orădeni în această confruntare. 
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News